Profile index

26-01-2020 04:23:57


Indhold
Formål
Hvad bruges SSKE til?
Hvem kan deltage?
Hvem står bag?
Vedtægter


Aktiviteter
2 årlige møder
Arrangementer

4 (vestfynsbank)
Hjemmeside

Søg: 

26 medlemmer af SSKE besøgte House of Spirit
26 medlemmer af SSKE besøgte den 8. september House of Spirit. House of Spirit startede for nogle år siden i en nedlagt ejendom i Skærup af Winnie Nørskov og Claus Rasmussen og er i dag bosat i Vinding. Virksomheden har været nomineret som årets Gazelle virksomhed i Børsen og i entrepreneur shop-konkurrencen ”Danmarksmester i Vækst.
Claus Rasmussen gav et spændende indlæg om virksomhedens udvikling, produkter, salg og ikke mindst om de udfordringer virksomheden stod overfor da finanskrisen startede. Dels i forhold til finansstyring og ikke mindst udfordringerne omkring kurssikring etc. Alle fik vist besvaret deres spørgsmål hen over en forfriskning.

Omdrejningspunktet er i dag et nybygget domicil i Vinding (se foto herunder) og Claus Rasmussen viste beredvilligt rundt og fortalte inspirerende om alle dele af bygningen…

Rent produktmæssigt var starten på virksomheden børnetøj som i dag sælges i 17 forskellige lande… men siden er der kommet en produktlinie med tøj til unge mennesker (metoo) og senest en produktlinie med moderigtig tøj til kvinder (Mix of luxe)

Efter virksomhedsbesøget kørte vi til Skærup Forsamlingshus, hvor vi blev trakteret med ”Stegt flæsk m.persillesovs” og efterfølgende kaffe mv... og der var lige mulighed for small-talk ved bordene.

En rigtig inspirerende aften... og stor tak til Claus Rasmussen fordi han slog dørene op for os og fortalte os så åbent om hans spændende virksomhed.

Se mere om House of Spirit på;
www.metoo.dk
www.spiritwholesale.com

26 medlemmer af SSKE besøgte House of Spirit

 


[ Tilbage | Print | Send til en ven ]

Medlemsvirksomheder
Se medlems-virksomhederne

1 (Nyt banner)
1COOP
3 (Poul Clemmensen)
Nettorvet
Vejle Erhvervsudv

SSKE • Torben Agerholm • Viuf • Tlf. 7631 7000 • E-mail: tra@blaakjaer.dk