Profile index

26-01-2020 04:25:23


Indhold
Formål
Hvad bruges SSKE til?
Hvem kan deltage?
Hvem står bag?
Vedtægter


Aktiviteter
2 årlige møder
Arrangementer

4 (vestfynsbank)
Hjemmeside

Søg: 

”Ja-Dak, Ja-Dak og Ja-Dak”…. Vi hørte Finn Nørbygaard i forrygende storform!
170 tilhørere hørte onsdag, den 26. Maj Finn Nørbygaards og Jens Nyholms inspirerende foredrag i Smidstrup Hallen. Det var et meget tilfredsstillende deltagerantal for os som arrangører og vi vil hermed gerne sige medlemmerne tak for den gode opbakning. Det giver mod på et nyt større arrangement.
Eventen startede kl. 17.30 i Smidstrup Forsamlingshus, hvor værten Kenneth Reinertsen diskede op med usædvanligt velsmagende stegt flæsk m. persillesovs. I denne anledning introducerede direktør Ole Hermansen fra SparNord selve koncernen samt filialen i Kolding, hvor en del medarbejdere er ansat med lokal forankring her i området. Denne del af eventen var kun for SSKE’s medlemmer og inviterede gæster.
Efter en kop kaffe gik de 58 deltagere i Smidstrup Hallen, hvor der var pyntet op og hvor 2 lokale gallerier samt en tøjforretning havde lavet udstillinger; stor tak til Galleri Hasforth, Galleri Design og Butik Thomassen. Det var meget inspirerende… og passede fint ind i omgivelserne, der var pyntet med bøgegrene og gule rapsblomster.
Den ”åbne” del af eventen startede med at cheføkonom Jens Nyholm fra SparNord fortalte i en populær facon om ”rigets tilstand” set i stort perspektiv… men samtidig formåede at drage parallel til ens private økonomi. En svær formidling som Jens Nyholm mestrede og gjorde utroligt interessant og vedkommende.
Finn Nørbygaard overtog scenen i den sidste halvdel af seancen (ca. 1 ½ time) og fortalte hudløst ærligt om sine kriser, sit møde med IT-factory og Stein Bakker, sine fremtidsperspektiver og ikke mindst om sit liv fra dreng i Esbjerg til nu… meget inspirerende og tankevækkende med alvor og en vis grad af spas!. Efter sit indlæg stillede Finn op til spørgsmål fra deltagerne, som alle blev besvaret med ”et smil på læben, sædvanlig humor”.

”Ja-Dak, Ja-Dak og Ja-Dak”…. Vi hørte Finn Nørbygaard i forrygende storform!


[ Tilbage | Print | Send til en ven ]

Medlemsvirksomheder
Se medlems-virksomhederne

1 (Nyt banner)
1COOP
3 (Poul Clemmensen)
Nettorvet
Vejle Erhvervsudv

SSKE • Torben Agerholm • Viuf • Tlf. 7631 7000 • E-mail: tra@blaakjaer.dk